Pentinats per a núvia

Novias
Enlluerna amb el teu pentinat en el dia més especial
Pentinats de  núvies, artesanals i artisticos, per la nostra gran experiència,  sabem que el pentinat ha d'anar amb l'estil de la núvia ressaltant la seva bellesa, realitzem pentinats que harmonitzin amb l'estil  del vestit.  Sí tenim un vestit romantico el pentinat de núvia que s'elabora estarà d'acord amb el vestit, tant així com amb qualsevol altre estil.

Pentinem a núvies tant recollits complets com semirecogidos, sobretot aconsellem el millor pentinat per al teu tipus de cabell (fi,arrissat,gruix...) apliquem extensions als pentinats si és necessari, tenemso una gran experiència en núvies portem 6 anys dedicades a aquest sector,
Com a professionals de la perruqueria i el cabell,  a més t'aconsellarem, els tractaments adequats que puguis necessitar, per portar el pèl aquest dia en perfecte estat i molt bonic.

Et recomano que realitzis la teva reserva amb antelació ja que totes les cerimònies i esdeveniments són en cap de setmana i coincideixen en les mateixes dates.
Per al dia de les noces ens desplacem a la teva casa o a l'hotel, serveis per a Barcelona i els seus voltants.
Per a núvies
 
Últimes novetats
Cargando
Disposem de xecs regalo personalitzats perquè agradin més que mai, personalizalo a l'estil de la persona a qui els hi regales.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat