Sobre nosaltres

Secciones
Estil, no és sol el que es fa, sinó com es fa.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
 Mª Jesús Martín, Assessora d'imatge i de Bellesa  i el seu equip formen Stilo Personal una empresa dedicada a la bellesa i la imatge de la dona.

Ofereix una trajectòria de més de 25 anys en el sector de la imatge femenina, Perruqueria, Maquillatge, Assessorament d'imatge, Disseny de celles, Fotografia.

Tot l'equip som molt  acurades amb la qualitat que oferim, escoltem, personalitzem i  entenem les necessitats femenines, com a dones que som tenim els mateixos desitjos, sentir-nos millor amb la nostra imatge i conèixer-nos més.

Ens agrada personalitzar els serveis, per  oferir el millor de nosaltres mateixes i així aconseguir un servei acurat i delicat.

Entenem la importància d'escoltar les necessitats sobre la vostra imatge i us oferim tot el nostre coneixement per a això. 


Part dels nostres serveis:

- Cursos,  de recollits, Disseny de celles, Manicura

- Pentinats i maquillatges a domicili.  Som expertes en núvies i convidades. El nostre servei estavella és el maquillatge d'aerògraf, amb meravellosos resultats i durada, fins a 12 i 14h perfecta.

- Estilismes i Assessorament.

- Sessions de fotos,  per a tu, les teves amigues i si aquestes embarassada

 -Tallers d'estilisme, perquè serveis el millor de tu Col·laborem amb les millors Wedding Planners de Barcelona oferint els nostres  serveis per a noces.

Confia en nosaltres.
Comencem a definir el teu estil...

Mª Jesús Martín

 
Últimes novetats
Cargando
Disposem de xecs regalo personalitzats perquè agradin més que mai, personalizalo a l'estil de la persona a qui els hi regales.
 
Contacte i reserves
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de stilopersonal.es amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça:  C/ Rosselló 303, 2º 2ª, 08037, Barcelona

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de stilopersonal.es.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de stilopersonal.es.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: contacto@stilopersonal.es
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat